Inspiráló Teadélután

Miről szólnak ezek az alkalmak?

A férfiak és nők különböző módon gondolkodnak, kommunikálnak, éreznek, nem kevés fejtörést okozva ezzel egymásnak. Rajtunk múlik, hogy hagyjuk-e, hogy ezek az alapvető különbözőségek tönkretegyék a kapcsolatunkat, megkeserítsék az életünket, vagy teszünk azért, hogy olyan legyen a kapcsolatunk, amilyenre mindig is vágytunk.

Félresöpörhetjük a problémákat, vagy elkezdhetünk foglalkozni velük, megbeszélni, megérteni azokat.


Kiket várunk?

Az Inspiráló Teadélutánokra azokat várjuk, akik ez utóbbi megoldás mellett döntenek. Azért, hogy társas kapcsolatainkban minőségi változásokat érjünk el, nekünk is tennünk kell, akár férfiak vagyunk, akár nők.

Az Inspiráló Teadélután nem egy előadás, nem egy képzés, hanem egy interaktív csoportos beszélgetés, ahol minden résztvevőnek lehetősége van elmondani a véleményét, tapasztalatait a témában, kérdéseket tehet fel, vagy válaszokat adhat más résztvevők kérdéseire. Természetesen felvetünk témákat, melynek mentén lehet beszélgetni, és adunk egy keretet a találkozóknak.

És miközben egy csésze finom teát kortyolgatunk, beszélgetünk, nevetünk, talán észre sem vesszük, de azon dolgozunk, hogy emberi kapcsolatainkat harmonikusabbá tegyük, jobban megérthessük nőként a férfiakat, férfiként a nőket, és mi is jobban meg tudjuk értetni magunkat.

Ha felkeltette az érdeklődésedet, akkor bővebb információért látogasd meg az Inspiráló Teadélután oldalát,

vagy JELENTKEZZ a következő kurzusra!

 

Néhány fotó ízelítőül az előző kurzusról