Játékkommandó

A Játékkommandó egy új kezdeményezés, melynek elsődleges célja, hogy örömet, vidámságot, szórakozást vigyen az emberek, közösségek életébe.

Kik a "kommandósok"?
Kommandósaink képzett trénerek sok éves, a csoportozások során szerzett szakmai tapasztalattal, játékismerettel. Meggyőződésünk, hogy a játékok nem öncélúak, minden egyén és csoport életében óriási szerepet tölthet be, ha teret engedünk neki. Játékok útján tanulunk, kikapcsolódunk, fejlődünk, újra önfeledten nevethetünk, amire talán soha nem volt akkora szükség az emberek életében, mint most.

Hol vehetők igénybe a Játékkommandó szolgáltatásai?
A játékkommandó  az ország bármely területén, sőt határainkon túl is megteremti az önfeledt játék lehetőségét, így bátran lépj velünk kapcsolatba! A játékprogramok szabadtéren, és zárt térben is megszervezhetők, felnőttek és gyerekek számára egyaránt kínálunk programokat.

A megrendelővel egyeztetve a legkülönfélébb szórakoztató programokat kínáljuk. Eszköztárunk széles skálán mozog, a logikai játékoktól a versenyekig, ügyességi játékoktól kezdve a stratégiai játékokig mindenki számára összeállítjuk a célcsoportra és igényekre szabott szórakoztató programot.

Hívj minket!

A Játékkommandó megrendelhető:
• Céges családi napokra
• Civil szervezetek rendezvényeire
• Születésnapi bulikra
Osztálytalálkozók alkalmával
Sportnapokra
Fesztiválokra
Majálisra, gyermeknapra
Családi napközik játékainak levezetéséhez
...és bármilyen egyéb alkalomra, ahol közösségi szórakoztató játékokra van igény.
Nyitottak vagyunk az új lehetőségekre, ötletekre, a játékok kitalálásában pedig rugalmasság és kreativitás jellemzi a Játékkommandó csapatát. Hívj minket bátran, megtaláljuk az igényeidnek megfelelő programokat!
Érdeklődj a tartalmi részletekről, vagy kérd személyre szabott ajánlatunkat!