Civil menedzsment alapozó képzéssorozat

A képzések képzéssorozatként és önállóan is megállják a helyüket, így érdemes elemenként is jelentkezni a képzésekre. A képzések a gyakorlatban is azonnal alkalmazható tudást adnak.
A képzések időtartama: egy képzés két intenzív tréning napot igényel.

Bővebben...

Facilitátor (folyamatsegítő) képzés

Voltál már olyan megbeszélésen, konferencián, ahol valaki egy tábla mellett állt, figyelte a folyamatot, szót adott a résztvevőknek, kézben tartotta a dolgokat, nem engedte, hogy az emberek elkalandozzanak, egymás szavába vágjanak, vagy eltérjenek az adott témától?
Ha elvégzed a képzésünket, akkor te lehetsz ez az ember, aki betölti ezt a szerepet. tanulj új, piacképes szakmát, legyél facilitátor!

Bővebben...

Belső erőforrás növelése

Szervezeti tapasztalataink alapján tudjuk azt, hogy minden szervezetben vannak még tartalékok, lehetőségek a források bevonására, belső erőforrások mozgósítására, csak meg kell találni őket.
Ez a képzés a szervezetek saját belső erőforrásainak növelését célozza meg.

Bővebben...

Eredményes megbeszélés tréning

Az ÖSSZEFOGLALÁS varázsos hatalmaÖsszefoglalás varázsos hatalma
1 napos készségfejlesztő tréning
 

Bővebben...

Projektek irányítása megbeszéléseken keresztül

Projektmunka = csapatmunka. Ebből következik, hogy a projektek kudarcának egyik fő oka a csapaton belüli és a partnerek közötti rossz kommunikáció. Ezen a képzésen megtanulhatod a nagy projektek irányítását a megbeszélések hatékony megszervezésének, levezetésének és követésének a segítségével.

Bővebben...

Google alkalmazások

A hatékony csapatmunka már elképzelhetetlen az online közös munkafelületek nélkül. Ezen a képzésen megtanulhatod a Gmail, a Google címtár, talk, hangout, teendők, naptár és közös dokumentumok integrált használatát, kifejezetten civil projekt munkák gyakorlati példáin keresztül.

Bővebben...