Eredményes megbeszélés tréning

Mi várható a képzésen?
A képzésen a megbeszélés levezető egyik legfontosabb eszközével, az összefoglalással ismerkedünk meg a következő lépésekben:
  1. Milyen szerepe van a megbeszélések dinamikájában az összefoglalásnak? (az összefoglalás helye, szerepe)
  2. Mitől válik igazán jó levezetői eszközzé az összefoglalás? Milyen egy jó összefoglaló? (az összefoglalás minősége)
  3. Mikor jó, ha összefoglalom az elhangzottakat, és mikor nem segíti a megbeszélés menetét? (az összefoglalás időzítése)
A tréning gyakorlatorientált, a résztvevők aktív bevonásával történik, ezért a fókusz nem a fenti kérdésekre adott válaszokon, az elméleten van, hanem azon, hogy képes legyél jó időben, jó összefoglalót megfogalmazni, az eredményes megbeszélés érdekében. Ezt sok gyakorlat, esetmegbeszélések és a képzés keretében megvalósuló próba facilitálások segítik.
Mikor?

A képzést minimum 10 fő jelentkezése esetén indítjuk! A jelentkezéseket mindaddig fenntartjuk, amíg a szükséges minimális létszám be nem telt!

Jelentkezz most, hogy még benne lehess a következő csoportban!
Milyen időtartamban?

10:00 - 18:00

1 órás ebéd szünettel
1,5 órás képzési blokkokkal, 15 perces szünetekkel.
Hol?
Budapesten (a pontos helyszín, még szervezés alatt)
Ár?
A képzés díja nettó 20.000 Ft/fő - bruttó 25.400 Ft/fő
Ez tartalmazza a tréning díját, a képzési anyagot elektronikus formában, valamint a szünetekben felszolgált teát, ásványvizet, aprósüteményt, gyümölcsöt. Az ebédet mindenki maga intézi az 1 órás ebédidőben.
További tervezett képzési témák?
Lélegezni is engedd! A levezetés feszességének szabályozása a legjobb eredmény érdekében.
A valóság kontroll, avagy mit tehetünk levezetőként azért, hogy a csoport ne szálljon el.
A levezető biztonsága. Hogyan érem el, hogyan őrzöm meg és végső esetben mit tehetek ha megbillen a szerepem?
Érezni is engedd! Az érzések szerepe, feldolgozása megbeszélések közben.
Minden a kapcsolaton múlik, avagy a személyesség mint az egyik legfontosabb levezetői eszköz.

A képzés sorozat azokra a témákra koncentrál, amit nem lehet a levezetésről elméletben megtanulni. Az elméleti alapok benne vannak az online jó megbeszélés képzés anyagában, így ha úgy érzed, hogy ezek hiányoznak akkor azt a képzés előtt mindenképp végezd el! ...és mi jutalmazzuk a tanulást, hiszen az online képzés elvégzése 25% kedvezményt jelent ebből a képzésből!

Kedvezmények?
Annak, aki regisztrál a honlapunkon és elvégzi az ingyenes on-line "Jó megbeszélés" képzést, 25% kedvezményt adunk és így a képzés ára:
nettó 15.000 Ft/fő - bruttó 19.050 Ft
Szervezz be új résztvevőket! Minden általad beszervezett résztvevőért 5% kedvezményt kapsz! Amennyiben egy jelentkező, a jelentkezési lapján általa beszervezett résztvevőt is feltüntet és az a résztvevő jelentkezik és befizeti a képzési díjat, akkor 5% kedvezményt adunk minden  beszervezett résztvevőért!
Amennyiben a jelentkezési lap beküldését követően találsz új résztvevőt, akkor a jelentkezési lap jelentkezést megerősítő oldalán található link segítségével tudod ezt a jelentkezési lapodba beírni. Mentsd le ezt a linket!

Pénzvisszafizetési garancia
Tudjuk, hogy sok képzéssel találkozhattok ma a piacon, és azzal is tisztában vagyunk, hogy jól át kell gondolni, hogy ezek közül melyiket választjátok. Trénereink tapasztalatai, illetve a kapott visszajelzések alapján biztosak vagyunk abban, hogy aki részt vesz a képzésünkön, nem fog benne csalódni. Erre személyes garanciát is vállalunk! De ha a képzési alkalom után mégis úgy érzed, hogy elégedetlen vagy a minőséggel, nem azt kaptad, amit ígértünk, és ezt a személyes egyeztetés során érdemben indokolod is, az adott alkalom díját 100%-ban visszautaljuk, így nem vállalsz kockázatot. Mi bízunk a munkánk minőségében, bízz bennünk Te is!
Tréner
Pabló
Vágvölgyi Gusztáv - Pabló
facilitátor, szervezetfejlesztő, tréner, coaoch
További kérdések és a jelentkezés módja
Az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen a képzéssel kapcsolatos kérdésekre készséggel válaszolunk írásban, illetve ha megadod az elérhetőséged, munkatársunk visszahív. Jelentkezni az alábbi linkre kattintva az elektronikus jelentkezési lap beküldésével és a részvételi díj befizetésével lehet.