Projektek irányítása megbeszéléseken keresztül

Miért fontos kérdés a projekt megbeszélések levezetése a nagy projektek sikeres megvalósítása szempontjából?
A projektek sikere több lényeges tényezőn múlik. Az egyik ilyen a projektben dolgozók (szervezeten belül, ill. a partner szervezetek közötti) együttműködésének a minősége. A sok partner szervezettel megvalósított komplex programok egyik nehézsége, hogy a projektben dolgozók munkája egymásra épül, ennek megbeszélésére rendszeres projekt megbeszélések vannak (ha vannak). Azonban gyakran a projekt megbeszélések felszínesek, kaotikusak, és a végén kiderül, hogy sok mindenről beszéltünk, de a munkát konkrétan segítő döntések, határidők, felelősök nem kerültek meghatározásra. Ráadásul vannak olyanok is, akik úgy gondolják, semmi szükség megbeszélésekre, hisz mindenki tudja, hogy mit kell csinálnia. Ennek a következménye, hogy a projekt megvalósítása döcög, időbeli és tartalmi csúszások vannak, amelyek megnehezítik vagy ellehetetlenítik a szakaszzárásokat, így az esedékes pénzek lehívását, sőt, végső soron veszélybe sodorhatják a projekt sikeres megvalósítását.

A projekt koordinátorok, vezetők számára tehát a jó projekt megbeszélések olyan eszközt jelentenek, amellyel kézben tudják tartani a komplex feladatok megvalósítását is. Amennyiben jól előkészített, jól levezetett és nyomon követett projekt megbeszélések vannak, akkor a projekt megvalósítása során nem kell nap mint nap válságot kezelni, így a így a program vezetőjének is több ideje marad az érdemi munkára.

Milyen eredmény várható a képzés végére?
A résztvevők megszerzik a projekt irányításához szükséges gyakorlati ismereteket, és a levezetéshez szükséges legfontosabb készségek fejlesztésére is sor kerül.

Milyen kérdésekre kapunk választ a tréning során?
  • Hogyan tudjuk már a tervezés során elősegíteni a sikeres megvalósítást?
  • Miért és mikor van szükség munkamegbeszélésekre a nagy projektek során?
  • Mi a projektindító megbeszélések szerepe, jelentősége?
  • Hogyan kell előkészíteni, lebonyolítani egy jó projekt megbeszélést, melyek azok a kulcstényezők, amely a megbeszélések minőségét meghatározzák?
  • Mik az együttműködésre való képesség sikerkritériumai?
  • Milyen eszközök segítik a projektek megvalósítását?

A tréning gyakorlat orientált, a résztvevők aktív bevonásával történik a tanulás.
A képzésen megszerzett ismeretek a nonprofit és forprofit szektorban egyaránt alkalmazhatók.

A képzés időtartama
2 egymást követő nap (2 x 8 óra)

A képzés helyszíne
A képzésre az egész ország területéről várjuk a jelentkezőket. A helyszín kiválasztása a jelentkezők számától és lakóhelyétől függően történik majd, ennek függvényében Nyíregyházán, és/vagy Budapesten kerül megrendezésre.
 
A képzés indulásának ideje
A képzést minimum 12 fő jelentkezése esetén indítjuk, a csoporttal előre egyeztetett időpontban. A jelentkezéseket mindaddig fenntartjuk, amíg a szükséges minimális létszám be nem telt.
 
A képzés díja
A képzés díja bruttó 36.000 Ft
Ez tartalmazza a tréning díját, a képzési anyagot elektronikus formában, az ebédet, valamint a szünetekben felszolgált kávét, teát, üdítőt aprósüteményt, gyümölcsöt.
Amennyiben szállás igény van, annak megszervezésében tudunk segíteni!

Kedvezmények
Szervezz be új résztvevőket! Minden általad beszervezett résztvevőért 5% kedvezményt kapsz! Amennyiben egy jelentkező, a jelentkezési lapján általa beszervezett résztvevőt is feltüntet és az a résztvevő jelentkezik és befizeti a képzési díjat, akkor 5% kedvezményt adunk, minden  beszervezett résztvevőért!
Amennyiben a jelentkezésedet követően találsz új résztvevőt, akkor emailon tudod Őt regisztráltatni, mint beszervezett jelentkezőt! Küldj emailt a következő címre:  inspiracio.egyesulet[kukac]gmail.com

Pénzvisszafizetési garancia
Tudjuk, hogy sok képzéssel találkozhatnsz ma a piacon, és azzal is tisztában vagyunk, hogy jól át kell gondolni, hogy ezek közül melyiket választod. Trénereink tapasztalatai, illetve a kapott visszajelzések alapján biztosak vagyunk abban, hogy aki részt vesz a képzésünkön, nem fog benne csalódni. Erre személyes garanciát is vállalunk! De ha Te a képzési alkalom után mégis úgy érzed, hogy elégedetlen vagy a minőséggel, nem azt kaptad, amit ígértünk, és ezt a személyes egyeztetés során érdemben indokolod, az adott alkalom díját 100%-ban visszautaljuk, így nem vállalsz kockázatot. Mi bízunk a munkánk minőségében, bízz bennünk Te is!

A trénerek
Vágvölgyi Gusztáv (Pabló) és Szép Éva
 
További kérdések és a jelentkezés módja
Az inspiracio.egyesulet[kukac]gmail.com email címen a képzéssel kapcsolatos kérdésekre készséggel válaszolunk írásban, illetve ha megadod elérhetőséged, munkatársunk visszahív.