Az egyesületről

Legfőbb célunk, hogy segítsük és fejlesszük az alulról szerveződő közösségeket, szervezeteket. Tanuló szervezetként az évek során rengeteg információt, tudást, tapasztalatot szereztünk, ezeket nemcsak a nonprofit, hanem a forprofit szektor fejlesztésében is hasznosítani tudjuk.
Szolgáltatásainkat az egész ország területén, és határainkon túl is igénybe vehetitek.

Bővebben...

Szakmai megalapozottságunk

Az Inspi-Ráció egy tanuló szervezet, amelyben a folyamatos tanulás, kísérletezés, kutatás, fejlesztés adja a munkánk szakmai megalapozottságát.

Bővebben...

Támogatóink

Mivel egyesületünk főként más szervezeteknek nyújt segítséget, ezért közvetlen támogatások magánszemélyektől, cégektől ritkán érkeznek, jellemzően hazai és külföldi pályázatok útján kapunk támogatást. Számos sikeres programot valósítottunk már meg, ezúton is köszönjük támogatóinknak, hogy forrásokat biztosítanak a szakmai munkánkhoz.

Bővebben...

Projektjeink

Több, mint tíz éves működésünk alatt számos projektet valósítottunk már meg, és jelenleg is párhuzamosan több programban veszünk részt. A tevékenységeink egy részét tudjuk csak pályázatokból finanszírozni. Viszont azt látjuk, hogy munkánkra egyre nagyobb szükség van, így ezt sokszor források nélkül, önerőből végezzük, valamint a szolgáltatásainkból származó bevételeket is a cél szerinti tevékenységeink végzésére fordítjuk.

 

Bővebben...

 

Referenciák, vélemények

Nagyon fontos számunkra, hogy munkánkról folyamatosan visszajelzést kapjunk a célcsoportunktól. Ez egyfajta minőségbiztosítás, ami azt a célt szolgálja, hogy mi is folyamatosan tanulhassunk, fejlődhessünk. Mindig jól esnek az elismerő szavak, de az építő jellegű kritikák legalább ennyire fontosak számunkra.  Ezekből a visszajelzésekből teszünk közzé egy csokorra valót.

Bővebben...