Életvezetési kompetenciafejlesztés

 

A képzés középiskolás korosztálynak szól. 14-18 éves korúak az elsődleges célcsoport, de egyedi elbírálás alapján tágítható a korcsoport.

Hogyan működik?

A csoport havi 1 alkalommal találkozik, alkalmanként 3 órás képzésre, melyen minden alkalommal más-más témát dolgozunk fel. Negyed évente 1 napos képzést tartunk, melyen mélyebben körüljárunk bizonyos területeket. A tréningmódszereken kívül kipróbálhatják magukat a fiatalok a gyakorlatban is. A civil szervezeteknél végzett gyakorlati időben tapasztalatot szerezhetnek a munka világából és a társadalmi ügyekbe is mélyebb betekintést nyerhetnek, amit mentorált, védett környezetben tehetnek meg, és feldolgozó alkalmakkal is segítjük a tapasztalati úton történő tanulást, feldolgozást.

Ha egyéni fejlesztési alkalmakat szeretnél, arra is van lehetőség. Menet közben kiderülhet, hogy valaki nem tudja, vagy nem szeretné a csoportba behozni a problémáit, akkor ifjúsági coaoching folyamat keretében kaphat személyre szabott segítséget, ez alkalmanként 2 óra időtartamú.

Mit kell tenned, ha csatlakozni szeretnél?

Töltsd ki ezt a jelentkezési lapot és megkapod a részletes programot, és a további teendőt:

Részvétel feltételei:

-  Minden csoport 0. alkalommal kezdődik, amely ingyenes, itt megismerkedünk személyesen, és kipróbálhatjátok a tréninget is

-  Részvételi díj: 5.000 Ft/fő/hó

-  Ifjúsági coaching: 5.000 Ft/fő/alkalom

-  Szülői beleegyező nyilatkozat (18 év alattiaknak)

Ki tartja a képzést?

Inántsy Pap Sándor vagyok az Inspi-Ráció Egyesület csapatának tagja. Több mint 20 éve szervezek és vezetek ifjúsági táborokat, több mint 10 éve foglalkozom ifjúsági csoportok létrehozásával, vezetésével. Trénerként, facilitátorként és ifjúsági coachként végzem munkámat az egyesületben. 5 éve működtetek kompetenciafejlesztő csoportokat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, és mentorálok csoportokat Kárpátalján és Erdélyben.